NY SKIVA UTE - På vår blomstrande äng

The Hebbe sisters är aktuella med sin andra skiva tillsammans med Duo Sentire På vår blomstrande äng. Likt blomsterängens många skiftande blommor så innehåller denna skiva både härlig swing, ljuva sommarmelodier och örhängen från den klassiska repertoaren. Finns till försäljning här: info@thehebbesisters eller på iTunes

- Glädje, utstrålning & musikalitet - 

De tre välsjungande systrarna i The Hebbe sisters Emelie, Josefine och Maria (födda 1991, 1995 och 1997) har sjungit sedan mycket tidig ålder. De har framträtt över stora delar av Sverige samt utomlands vid olika tillställningar. Systrarna är kända för sin sångglädje, närvaro, tonsäkerhet, intonation och energi. De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren.

Utöver sångtrion framträder de regelbundet med sina föräldrar och likaså musikerna Ulrika Hebbe (piano) och Lars-Inge Bjärlestam (cello), Duo Sentire.  Man kan lugnt säga att de tre systrarna kommer från en musikalisk familj. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

Sagt om The Hebbe sisters:

De förvaltar och för vidare traditionen av den klassiska jazzsången med en avspänd scenunderhållning, timing och träffsäkra stämmor.” – Robert Wells, svensk pianist, kompositör och arrangör.

The Hebbe sisters är Sveriges svängigaste sångerskor!” – Gunhild Carling, svensk jazzmusiker och multiinstrumentalist.

De sjunger otroligt bra och lätta att ha att göra med. De är jättepositiva, glada och roliga tjejer. Riktiga proffs!” – Jan Johansen, svensk sångare och artist.