TVÅ ALBUM UTE – På vår blomstrande äng & En strålande jul

The Hebbe sisters är just nu aktuella med skivorna På vår blomstrande äng samt En strålande jul tillsammans med Duo Sentire; skivor med både härlig swing, ljuva sommar- och julmelodier samt örhängen från den klassiska repertoaren. Båda skivorna finns till försäljning genom att mejla: info@thehebbesisters.se

Värmlandsvisan (Official Video)

Sommaren 2017 släppte systrarna sin första musikvideo till allas vår älskade Värmlandsvisan i ett arrangemang av Emelie Hebbe. Med denna musikvideo (som redan uppnått över 90. 000 visningar genom Visit Värmland) vill The Hebbe sisters förmedla de känslor som de själva får av att vistas i Värmlands vackra natur: både harmoni och stillhet, likväl som glädje och energi. Stunder av eftertanke, funderingar kring livet och döden, men även barnets fria och oskyldiga lek.

”Sången Värmlandsvisan är ett sant mästerverk och det är med vördnadsfull respekt vi har arbetat med det här projektet. Mycket energi har lagts på att skapa videons atmosfär och vi är så tacksamma för all den fina respons vi har fått!”