Testinlägg

Den senaste tiden har vi skrivit en del om Herräng Dance Camp här i bloggen och för er som inte känner till lägret så tänkte vi nu beskriva mer om vad det är, både i ord och bild. Den lilla hålan Herräng utanför Norrtälje är under sommaren swingdansens Mecka. Dit kommer människor från hela världen för att dansa swingdans (lindy hop, boogie woogie, autentisk jazz, balboa, stepp m.m). Nybörjare som proffs är välkomna och alla får chans att utvecklas utifrån sin nivå. Lägret pågår i totalt fem veckor, men en kurs pågår vanligtvis i en vecka. År 2012 firade lägret 30-årsjubileum!

Det var mamma som såg på TV om Herräng Dance Camp och tänkte att det där vore någonting för vår familj att åka på. För sju år sedan var vi där för första gången och sedan dess har det inte gått en sommar utan att vi har åkt dit. Denna sommar var den första då vi inte tog några lektioner, utan vi var bara där och dansade, hängde med fanastiska människor och njöt av stämningen. Varje år har vi, förutom att dansat massor, uppträtt en hel del både solo och med några av de live band som ibland kommer dit och spelar t.ex. Gunhild Carling Big Band och Stockholm Swing Allstars. (Det var faktiskt genom den lilla öppna scenen i Herräng som vi blev vänner med Gunhild Carling och hennes familj!)

Kommentarer:

  1. Skriven av: Johan

    ljalsdjlkasjdlkasdasd adsa as da
    tacj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>