The Hebbe Sisters & Duo Sentire

The Hebbe Sisters och Duo Sentire erbjuder en stämningsfull, musikalisk helhetsupplevelse med både sång, musik, dans och poesi – allt i enat samförstånd. Låt den omåttligt talangfulla familjen ta dig med på en förtrollande resa med allt från glädjefull swing och steppdans till klassiska pärlor av Chopin. Närheten och kontakten med publiken står alltid i centrum och deras mål är att ge konsertbesökarna ett bestående musikaliskt minne. Deras musik riktar sig till både gammal som ung, skildrar livets alla olika sinnesstämningar och ger dig en känsla av livsglädje. Ett konsertprogram som passar perfekt på kammarmusikfestivaler, bygdegårdar, företagsevent och allt däremellan.

Duo Sentire; Ulrika Hebbe, piano och Lars-Inge Bjärlestam, cello har en mycket lång musikalisk erfarenhet och har, både som solister och som duo, turnerat i flera världsdelar. Duon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige i flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

Familjen Hebbe har tillsammans släppt två skivor: En strålande jul (2016) samt På vår blomstrande äng (2017) och varit på inte mindre än åtta utomlandsturnéer.

• Se informationsblad ”Från swing till Chopin”    

• Se informationsblad ”En strålande jul”

https://open.spotify.com/album/5zZJOkvNRrPDsUeZi62vj1?si=efw_XrKaRGS1RAC4jNwk0A