Vi, Du & Jag – barnföreställning med The Hebbe Sisters & Ulrika Hebbe

En musikalisk dans- och teaterföreställning för barn 7-11 år.

Alla människor är sammanlänkade till en stor helhet. Som ett enda stort ”vi”. Men samtidigt som vi har många gemensamma nämnare så är var och en av oss helt unika. Vi, du och jag. För ingen är ju precis likadan som DU.

I denna föreställning tar vi upp viktiga teman som ensamhet, rädsla och vänskap. Musik varvas med teater, likväl som med sång, dans och rörelse i samspel med barnen. Kanske får ni även se lite härlig steppdans? Möt de svängiga, värmländska systrarna i The Hebbe Sisters och dras med av deras sprudlande energi. Swing, visor, klassiskt och pop i egna trestämmiga arrangemang med målet att beröra, sprida energi och glädje. Tillsammans med mamma Ulrika Hebbe, konsertpianist, uppmuntras varje barn till att våga vara sig själv och att vara en bra kompis.

Föreställningen kan anpassas för flera olika åldrar och präglas av en hög artistisk kvalitet, musikalisk variation, olika sceniska uttryck och interaktion med barnen i publiken. Till personalen på skolorna utgår ett arbetsmaterial som gör att eleverna får en chans att arbeta vidare med de teman som föreställningen berör.

Se utdrag från föreställningen här. 

Föreställningslängd: ca 35 min
Medverkande:
Emelie, Josefine & Maria Hebbe (sång, dans & teater). Ulrika Hebbe (piano).
Producent:
The Hebbe Sisters & Ulrika Hebbe
Manus:
Malin Axelsson
Regi, koreografi & arrangemang:
Emelie, Josefine & Maria Hebbe

 

För mer info och bokning: info@thehebbesisters.se, 076-1022252