Faq

Vad vill du veta om oss? Vi svarar gärna på alla tänkbara frågor! Finns inte just din fråga här, hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna.

Är ni verkligen systrar på riktigt?

Ja, det är vi! The Hebbe Sisters består av storasyster Emelie (född 1991), mellansyster Josefine (född 1995) och lillasyster Maria (född 1997). Klicka här om du vill veta mer om hur det är att jobba tillsammans med sina systrar.
Det beror lite på omständigheterna, men ring oss på 076-10 22 252 eller skicka ett mejl till info@thehebbesisters.se och berätta mer, så kommer vi garanterat överens.
Det beror lite på storlek på lokal samt avstånd till just ditt evenemang. Ta kontakt med oss så kommer vi överens om en bra lösning.
Vi är mycket flexibla! Ta kontakt med oss, så hittar vi ett bra alternativ just för dig!
Ja, absolut. Vi är vana att anpassa vår repertoar efter arrangörens önskemål. Storasyster Emelie älskar att arrangera musik och kan vid önskemål skriva ett specialarrangemang på just din favoritlåt.
För det mesta delar vi vår tid mellan storstan i Stockholm och landet i Värmland, men eftersom vi frilansar på heltid befinner vi oss ofta på resande fot. Resväskan har alltså blivit en god vän till oss!
Ja, klicka här så kan du läsa mer om våra olika koncept!
Hebbe är vårt efternamn på vår mammas sida. Lite kuriosa… Sveriges första kvinnliga journalist, Wendela Hebbe, gifte sig med en släkting till oss och fick dottern Signe Hebbe som var framgångsrik operasångerska och pedagog i Sverige kring sekelskiftet.