Information om Corona-viruset

Corona-virusets hastiga spridning över världen är både oväntad, oroande och skrämmande. Den påverkar oss alla på så många sätt. För oss i The Hebbe Sisters innebär det att alla våra inbokade konserter den närmaste tiden har blivit inställda/framflyttade. Håll koll här på vår hemsida för senaste nytt om våra bokningar. Om du är osäker, hör av dig till oss eller till arrangören för respektive evenemang. Ta hand om varandra nu så ses vi på konserter igen framöver. Tills dess, följ oss på våra musikaliska äventyr i sociala medier – mycket spännande är på gång!

Glädje, utstrålning & musikalitet

Glädje, utstrålning och musikalitet. Det är ord som kännetecknar dessa tre sjungande, swingande, showande systrar. Med en smittande energi framför de musik i egenskrivna, innovativa arrangemang som sällan lämnar publiken oberörd – oavsett om publiken sitter bänkade i konserthuset, myser i hembygdsgården eller dansar loss på företagsfesten.

Systrarna Emelie, Josefine och Maria Hebbe turnerar regelbundet både i Sverige och utomlands och har stått på scenen tillsammans sedan mycket tidig ålder. Under våren 2020 är de aktuella med sin tredje skiva som blir deras största produktion någonsin, albumet Jazz it up and move tillsammans med Sveriges jazzelit.

    Nyhetsbrev

    Följ oss på vårt musikaliska äventyr och få senaste nytt.
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev: